Profil kami

Profil Syarikat

Hijrah Water Sdn. Bhd. (HWSB) merupakan pengeluar sistem penapis air 100% milik bumiputera Muslim yang pertama di MALAYSIA yang telah mendapat pengiktirafan pensijilan Halal JAKIM dan kualiti oleh SIRIM. Bahan yang digunakan di dalam setiap produk kami dipastikan daripada sumber yang halal dan bebas daripada tulang haiwan yang tidak disembelih. Ini adalah selaras dengan prinsip syarikat yang menjadikan Halal sebagai KEUTAMAAN.

Para pelanggan yang dihormati, isu kepentingan air minuman bersih dan berkualiti bukanlah sesuatu yang baharu. Ia semakin mendapat perhatian dan kunci penyelesaian utama kepada pelbagai masalah kesihatan dan umat Islam yang dibelengu dengan keraguan. Syarikat HiJRAH Water Sdn. Bhd. mengambil inisiatif dan tanggungjawab korporat untuk sama-sama memberikan solusi terbaik terhadap isu berkaitan dengan membawa jenama Halal (perungkai kepada permasalahan isu halal) dan teknologi terbaharu yang pertama seumpamanya di dunia dengan pelbagai manfaat kesihatan untuk tubuh manusia untuk dikongsi bersama. Menjadi Fardu Kifayah kepada kami menyampaikan kesedaran tentang kewujudan penapis air yang tidak halal dipasaran dan menjadi tanggungjawab kepada kami menghasilkan produk HALAL kepada pengguna MUSLIM.

Selain itu, HWSB juga merupakan pengilang air minuman RO dan beralkali jenama HiJRAH yang menawarkan perkhidmatan pengilangan kontrak (OEM) jenama sendiri untuk syarikat korporat, jabatan kerajaan, majlis keraian, majlis rasmi serta untuk tujuan perniagaan seperti hotel dan sebagainya.

WhatsApp chat